Fűnyírótraktornál az oldalkidobós vagy a gyűjtős jobb ha magassabb füvet kell vágni?
én is benne vagyok most a témában, nálunk is lejtős és egyenetlen a terület.
Az MTD leányvállalata a Cub Cadet, ezeket is megnézheted, meg van a stiga, az elvileg svéd márka, nekem kevésbé szimpatikus valamiért.
És, hogy melyik jobb, oldalkidobós vagy gyűjtős magasabb fűhöz? egyértelműen a kidobós. Annak nem kell erőlködnie, hogy a füvet még be is dobja a tartályba, főleg ha a fű átlagnál nedvesebb. Ha nagy füvet vágsz, akkor ugye folyamatosan nagyobb mennyiségű fűvel kell megbíróznia a motornak és vagy lassabban tudsz haladni, hogy győzze összeszedni vagy kidobatod, akkor lényegében egyből elkerül a pengék útjából a nyesedék.
2-es írta, hogy gyűjtős a gyűjtő nélkül szanaszét szórja a füvet. Tudtommal lehet kapni hozzá terelőt, és akkor azzal is lehet gyűjtő nélkül vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!