Kezdőoldal » Otthon » Kert » 70 méter hosszú málna sornak...

70 méter hosszú málna sornak beton vagy faoszlop a jobb?

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A beton tartósabb.
2022. jún. 14. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy a beton,ez nem kérdés.
2022. jún. 14. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen mindegy.

A tartósság persze egy szempont, de a málnát 10 év után úgyis át kell tenni másik helyre, annyit meg kibír egy oszlop. Az ártól függ, hogy melyikkel jössz ki jobban hosszú távon. Nekem vannak olyan akácoszlopaim, amik legalább 30 évet voltak szőlőültetvényben, aztán az aljukat levágva én még leraktam a telekre kerítésoszlopnak, 20 évet még így is ki fognak bírni remélhetőleg. 50 év után azért a betonoszlop is megadja magát néha. (Na jó, volt oszlop, amit 30 év után már nem tudtam újrahasznosítani, csak kazánban.)

A betonba amúgy elég nehéz U-szöget ütni, a lyukak meg nem feltétlenül ott vannak, ahol neked az ikerdrótok kellenek. De persze, dróttal meg lehet oldani a szintet.

2022. jún. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!