Valaki rendelt már a BestBox.hu oldalról? Fűnyírókat,fűkaszákat árulnak stb
Figyelt kérdés
Elég jó áron vannak a cuccok de csak bankkártyával lehet fizetni nem tudom megbízható e az oldal.
Rendelt már valaki onnan?
2022. jún. 7. 17:03
1/1 anonim válasza:
Jó áron? Az eladónak nagyon jó árak ezek, igen. Megnéztem pár fűkaszát, az Oleo-Mac-et a neten kb. feléért találtam meg, a Strauss-minőségű legócskább kínait (ami bemutatódarab volt) azt meg belga ipari gép néven 40-ért adják, a reális ára 15-17 körül lenne. Na és hogy 5 év garanciát vállalnak minden szemétre, amire máshol csak 1-et... Hát, szerintem arra játszanak, hogy fél év múlva már a weboldalukat is belepi a por, és nem lehet érvényesíteni semmi jótállást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!