Csodasövényhez ágaprítót keresek?
Kiszáradna előbb-utóbb.
Szárazon mindent le lehet darálni, vizesen mivel, azt nem tudom.
Én raknék egy nagy kupacot belőle, aztán egy év múlva ledarálnám. Sőt, pár év alatt elkorhad a nagy része.
Amúgy érdemes ennyit dolgozni vele?
@mindentudó99 a tanácsokból látszik, hogy @anonim nem is látott még ilyen sövényt. 300m sövénynek van 2 oldala és egy teteje.
"Én raknék egy nagy kupacot belőle, aztán egy év múlva ledarálnám. Sőt, pár év alatt elkorhad a nagy része."
Ha kupacba rakod kedves @anonim soha nem fog kiszáradni még roszabb lesz darálás szempontjából. A fű és minden egyéb zöld szárú ha nem kiterítve szárítod és forgatod folyamatosan csak rohadni kezd. Erre se helyem se időm.Itt a rohasással alapvetően nem lenne probléma ha nem óriási mennyiségről lenne szó.Elég gyorsan fásul a növény darálá nélkül az életbe nem lesz komposzt. Egy nyírásból csak ,hogy viszonyítani tudjál egy durván 5mx5mx2 méteres rakást lehet összekupacolni és 3 hetente ismét és ismét .... Ha esetleg kimarad egy nyírás még roszabb a helyzet.
Minden növénynél van egy magasság, ami felett már nem nő.
Miért ezt ültetted? Van jobb takarónövény ennél.
Szomszéd oldalát hogyan nyírod?
Meg ha el is akarsz bújni a szomszéd szeme elől, kisebb hely is elég, amit körbeveszel sövénnyel. Máris nincs annyi munka vele.
Hát itt nem igaz hogy elér egy magasságot és nem nő tovább. Csak megtartani nem tudja magát a teteje és megdől ronda lesz
Nem kell hibáztatni a kérdezőt ki a fene gomdolta hogy ilyen intenzív. Falu szélén lakom egy kis akácosom van a telkem végében. Háromnegyed hold kb
Oda hordom a nyesedéket. Meg nkem vsak 30-40 méter van. Valami benzines gép ami erősebb ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!