Kb egy éve van légycsapó növényem, haver mondta hogy ezt etetni is kéne nem csak öntözni ez igaz?
Deszt vizzel kellene csak locsolni, meg néha tápoldatozni, ha jól tudom. Direkt etetni nem kell. Csak x alkalommal záródik össze egy egy ilyen fej is, valamint, akkor kopik a mintázata.
Ha megmaradt, akkor jól csinálsz mindent.
Azért a KERT kategóriát megcélozhatnád.
Nem légycsapó, nem fogja csapkodni a legyeket.
Tápoldat pont nem kell neki, az eredeti helyén sincs tápanyag.
Van néha légy? Az elég neki.
Ha nincs, néha le kell pisilni, a nitrogénre van szüksége. De tényleg csak ritkán.
De nem egy literrel nyakonönteni, hanem csak egy kicsit csepegtetni oda, ahol a legyet fogná.
Van olyan kancsóka, ami kifejezetten így működik. Az nem is fogja el az állatot, hanem az a környéken él, és belepisil.
Elvesztettem a fonalat. Ki él a környéken és ki pisil hova?
Amúgy ha eddig nem halt ki akkor már nem változtatok semmin, csak kíváncsi voltam kell e neki pluszba légy meg ilyenek.
LÉTEZIK ilyen fajta kancsóka, amelyik így táplálkozik.
Megtudhatom, hogy a jó választ miért kellett lepontozni?
Azért lenne célszerű zöldet adni a jó válaszokra, hogy az ember azt higgye, érdemes volt válaszolni, értékelik a válaszát a trollokon kívül mások is.
Ez arra sarkallna, hogy legközelebb is jó választ adjak, esetleg még meg is nézzem a gugliban, hogy jól emlékszem-e, stb.
Míg ha csak a piros jön, akkor inkább válaszoljon az, akinek több apukája is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!