Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kb egy éve van légycsapó...

Kb egy éve van légycsapó növényem, haver mondta hogy ezt etetni is kéne nem csak öntözni ez igaz?

Figyelt kérdés
Egy éve ott van az ablakpárkányon, amúgy nem az enyém mert kis béna, nem vagyok nagy növényes ezért csak néha megöntöztem de nem zavart hogy ott van szóval ja. Haver ma meglátta és mondta hogy szerinte kéne etetni. Ha eddig nem halt ki akkor szerintem nem kell ugye? Sima vizet kap csak.
2022. máj. 29. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Deszt vizzel kellene csak locsolni, meg néha tápoldatozni, ha jól tudom. Direkt etetni nem kell. Csak x alkalommal záródik össze egy egy ilyen fej is, valamint, akkor kopik a mintázata.

Ha megmaradt, akkor jól csinálsz mindent.

2022. máj. 29. 20:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja akkor jól van. Csapvízzel locsoltam, nincs desztillált vizem, azt sem tudom hol kapni olyat. Vagy a deszt víz az a forralt víz másnéven?
2022. máj. 29. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A desztillált víz az amit a vasalóba szoktak önteni (nem azonos a forralt vízzel), de különösebb baja nem lesz a sima víztől. A tápoldatozás meg az etetés ugyanazt a célt szolgálja (extra tápanyag, jobban fog tőle növekedni).
2022. máj. 29. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
22%

Azért a KERT kategóriát megcélozhatnád.

Nem légycsapó, nem fogja csapkodni a legyeket.

Tápoldat pont nem kell neki, az eredeti helyén sincs tápanyag.

Van néha légy? Az elég neki.

Ha nincs, néha le kell pisilni, a nitrogénre van szüksége. De tényleg csak ritkán.

2022. máj. 29. 21:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Lepisilni? :D na ez nagyon új.
2022. máj. 29. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:

De nem egy literrel nyakonönteni, hanem csak egy kicsit csepegtetni oda, ahol a legyet fogná.

Van olyan kancsóka, ami kifejezetten így működik. Az nem is fogja el az állatot, hanem az a környéken él, és belepisil.

2022. máj. 29. 22:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Elvesztettem a fonalat. Ki él a környéken és ki pisil hova?

Amúgy ha eddig nem halt ki akkor már nem változtatok semmin, csak kíváncsi voltam kell e neki pluszba légy meg ilyenek.

2022. máj. 30. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:

LÉTEZIK ilyen fajta kancsóka, amelyik így táplálkozik.

Megtudhatom, hogy a jó választ miért kellett lepontozni?

2022. máj. 30. 15:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Zöldet sem adtam még, nem szoktam pontozni. De jól van elhiszem, bár még kancsókát sem hallottam eddig. :')
2022. máj. 30. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért lenne célszerű zöldet adni a jó válaszokra, hogy az ember azt higgye, érdemes volt válaszolni, értékelik a válaszát a trollokon kívül mások is.

Ez arra sarkallna, hogy legközelebb is jó választ adjak, esetleg még meg is nézzem a gugliban, hogy jól emlékszem-e, stb.

Míg ha csak a piros jön, akkor inkább válaszoljon az, akinek több apukája is volt.

2022. máj. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!