Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ez vajon milyen vegyszer/perme...

Ez vajon milyen vegyszer/permetszer lehet?

Figyelt kérdés

Chlorpyrifos a neve.

Mire való?

2022. máj. 11. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Rovarölő.

Hogy milyen használatra való konkrétan, az attól függ, hogy milyen formátumú. Lehet permetezésre való, de gyakrabban talajfertőtlenítő. Ezt nem lehet eldönteni, ha nem írtál semmit magáról a szerről. Akár a csomagolását is lefotózhattad volna. (Vagy elolvashattad volna, az alapinformációk rajta szoktak lenni.)

2022. máj. 11. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:

A probléma más jellegű...

Van két vashordó,ingyen elvihető. Eddig senkinek nem kellett,mert ez a vegyszer volt bennük. Van az alján valamennyi, hallatszik,ha mozgatom.

Csak én se nagyon merem elhozni,mit is csinálok a vegyszer maradékkal,főleg úgy,hogy azt sem tudtam,mi is az.

2022. máj. 11. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy zacskóba öntöd, és a kukába rakod.

Vas, ingyen és senkinek nen kell?

Gyanús.

2022. máj. 12. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tárolni később a vashordóban?
2022. máj. 12. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:

3.a tavasz óta hirdeti, először pénzért(1500/db)most már ingyen,de mindenki eddig aki nézte,félt tőle(egy kicsit én is)

Kívágnám a tetejüket,és forgácsot tárolnék bennük.

2022. máj. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!