Főzőtök, sütőtök, cukkini, uborka, görögdinnye, sárgadinnye egymás mellé lehet őket ültetni, ha nem akarok magotfogni?
Mit nem akarsz fogni?
Mindegyik tökféle amúgy, de ne ültessed közvetlenül egymás mellé, kell nekik hely. Fél méter biztos, de inkább több ha van helyed.
Magot nem akar fogni. Véletlenül egybe írta, érthető így is.
Arra gondolt, nehogy elfajozzanak.
Nyugodtan ültesd egymás mellé, nem lesz baj. Én is egymás mellé szoktam mindig (a sütőtök kivételével), mert nagyjából azonosak az igényeik.
Ha a magot akarnál fogni, csak akkor lenne gond: a cukkini a patisszonnal meg a főzőtökkel, a sütőtök a dísztökkel, az uborka meg a sárgadinnyével át tudná porozni egymást.
Szoktak ilyet írni, hogy a dinnye uborkaízű lesz az uborka mellett, meg hasonlók, de ez nem igaz. Az uborkaíz pl. betegség miatt, vagy tápanyagellátási gondok miatt lehet. Nekem mindig tökéletes, zamatos dinnyeízű lett a sárgadinnye közvetlenül az uborka mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!