Honnan érdemes különlegesebb kiwi, füge bokrot venni?
Próbálkoztunk már egyszer kiwivel, az sajnos kipusztult, a fügék élnek, de csak a standard változat.
Pár hónapja találtam egy webshopot, de sajnos nem találtam meg újra.
Harcz Endre kertészetére gondoltam, de ott meg nincs leírás a növényekről, csak árlista.
Dél-budai agglomeráció egyébként, szóval vagy legyen közel, vagy legyen megoldható a fuvar (bizonyos kertészetek vállalnak postázást, a kérdés arra irányul, ezek közül melyikből érdemesebb venni).
Onnan, ahol olcsóbban adják.
Nem a kertészet a lényeg, hanem a fajta és a méret. A növények amúgy ugyanazt tudják. A fajtát és a méretet pedig meg lehet kérdezni. A fajtára pedig rá kell keresni a neten, hogy melyik mennyire jó, milyen fagyokat bírnak, stb. Harcz Endre fent van a Facebookon, ott lehet tőle kérdezni.
A neten árulók egy része nem maga termel, hanem termelőktől vásárolja fel az árut.
Most egyébként már eléggé szezon végén vagyunk, nincs akkora választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!