Hány nap után látszik bármi a füvön?
Figyelt kérdés
Most csinálták kertészek a kertet egy hete. Minden nap locsoljuk, de még egy fél fűszál darab nem látszik.
Tudom, hogy két hét után kell pluszba szórni fűmagot oda, ahol nem elég dús a fű, de azt gondoltam, hogy egy hét után, már pár fűszálkezdemény ki fog kandikálni a földből.
Normális, hogy semmi nem történt egy hét alatt? (8 nap)
#Fű telepítés
2022. ápr. 16. 11:49
1/5 anonim válasza:
Kb két hét mire kinő,látványosabb egy hónap múlva.
2/5 anonim válasza:
nyáron (augusztusban)7 nap bőven elég volt hogy gyönyörű egybefüggő zöld gyep bújjon elő...
Ennek feltétele a hajnali tápos esővízzel locsolás, és a sűrű ima..
A fűmag minősége nem fontos, csak a tápos víz(és ne álljon meg a víz a vetésen)
3/5 anonim válasza:
egy másik vetésem keléséhez tíz nap kellett, azt táp nélküli kútvízzel locsoltam. Ma már nem látni a különbséget. Ha napos helyen van, akkor a titok a hajnali bőséges(nem áztató)locsolás..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ezek szerint még nem vagyunk lemaradva.
2022. ápr. 16. 15:54
5/5 anonim válasza:
Hiányzik a fűhöz egy apróság.
A meleg.
Majd ha kisüt a nap akkor kikelnek. Addig meg nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!