Hogy tudom megkeresni a szobanövény fajtáját?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már jó pár éve van egy szobanövényem amit nagyon szeretek (csak levele van, amin sárga foltok vannak), viszont nem találom sehol, hogy mi a neve. Már átnéztem rengeteg wikipédia oldalt, ahol szobanövények vannak felsorolva. Rengeteg egyéb oldalt is, de sehol nem találom.
Valakinek van bármi ötlete, hogy hol keressem? Esetleg van itt olyan személy aki jól ismeri a virágok fajtáját és tudna segíteni nekem?
Nagyon köszönöm!
2022. ápr. 11. 20:04
1/5 anonim válasza:
Vannak különböző telefonos alkalmazások, amelyek képesek azonosítani fénykép alapján a növényeket. Nem biztos, hogy beválik, de egy próbát megér.
3/5 Tevenyereggyarto válasza:
Szerintem is egy telefonos alkalmazás lenne a leggyorsabb. Nekem PlantNet van (nem reklám, csak ezt kaptam ami ingyenes és jónak néz ki), de van rengeteg más is.
4/5 anonim válasza:
Esetleg feltöltöd a képet valahova, belinkeled és mi segítünk megmondani.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a PlantNet alkalmazás nagyjából megtalálta. Kidobott elég sok hasonló virágot, de szerintem megtaláltam! :)
2022. ápr. 12. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!