Ingyenes növényhatározó vagy virág határozó app létezik?
Figyelt kérdés
Androidra kellene valami ilyesmi. Nem kell valami nagyon profi app, csak a 2,5 évesem minden bokrot meg virágot tudni akar, mit hogy hívnak és sokszor nem tudok neki válaszolni...2022. ápr. 7. 20:35
1/7 anonim válasza:
Van valami ilyen. Nevét nem tudom, de mindjárt mondom.
PlantNet növényhatározó, play áruházból elérhető. Régebben használtam, elég jó. Virágról, levélről is meg tudja mondani, hogy mi lehet az adott növény.
2/7 uyscuti válasza:
Miféle virág is ez?
Szerintem nagyon jó. Több lépcsőben segít beazonosítani, amit keresel. Először szín alapján, majd élőhely szerint, végül a szirmok száma szerint.
4/7 anonim válasza:
google lens. Nekem eddig minden ehhez hasonló kérdést megoldott.
5/7 anonim válasza:
Nem valami szép dolog, de én mindig kitalált virág, lepke, bogár meg akármi neveket mondtam nekik, nincs az az ember, aki mindet ismerné, megtette, úgyse jegyzik meg. Nagy kárt nem okozhattam vele, az egyik az ELTE biológia szakán végzett! :-)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon szuper ajánlások, már ki is próbáltuk!
5: Lehet, hogy nem mindent, de a 2,5 évesem idén tavasszal emlékszik azokra, amiket tavaly mondtam neki :D (pitypang, százszorszép, orgona, tulipán stb)
2022. ápr. 9. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!