Milyen illata van az erdei holdviolának?
Figyelt kérdés
Mihez lehet hasonlítani az illatát?
Tudom, hogy nem kert kategória, de nincs külön növények azon belül erdei vadvirágok kategória. De lehetne még sorolni a kategóriákat növények főkategóriában. Így kénytelen voltam itt kérdezni.
De amúgy az erdei holdviolának hasonló az illata mint a kerti változatának?
Tudom, hogy védett növény, ha netalántán valaki ezt írná. Engem az érdekel milyen az illata.
Illetve valaki tudna nekem olyan képet linkelni ahol látni oldalról a csészelevelet és a kocsányt is?
2022. ápr. 4. 15:20
1/4 anonim válasza:
A mi kertünkben van, de soha még nem éreztem illatát.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt irtak eros illata van.
2022. ápr. 4. 18:06
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy van illata, de csak teliholdkor, szélcsendben
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem ezt olvastam. Az erdeinek nagyon erős illata van. Aki szagolta már az erdeit vagy a kertit és tudja is milyen, és tudja is hasonlítani illathoz az írjon légyszi. Aki nem tudja az ne, mert az nekem nem info.
De azért köszönöm a próbálkozást.
2022. ápr. 5. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!