Scheppach MTP560 benzines kapagép?
Használt honda...
A scheppach egy kínai hulladék (újonnan is)
Van az a nagyon kis terület, ahová érdemes megvenni. (Bár tényleg nagyon bóvli, de kis területen nincs ideje tönkremenni.)
Használt gépek esetén ott van az a probléma, hogy gyakran azért adják el, mert már a torka véres. Tehát úgy ne vegyél idegentől, hogy nem nézeted meg hozzáértővel. Megtekintés nélkül meg egyáltalán ne, mert az szinte garantált átverés.
Ne írjatok már baromságokat... Attól, mert nem ismered a márkát már rögtön rátolod a kínai jelzőt vagy mi a tosz? A Scheppach nem kínai, hanem német márka és 1927 óta fogalom. Eleinte faipari gépekre szakosodott az üzemük, de 2005-ös kompresszor gyártás bevezetése után építőipari gépeit mutatta be, majd sorban jelentek meg a vezeték nélküli gépeik, elsősorban kerti gépek.
Kifejezetten a professzionális kategóriát célozzák jó ár-érték aránnyal.
4
Nem tudom, miért kell baromságokat írni. Fizetnek neked érte, vagy magadtól vagy hülye? Láttál te már életedben bármi Scheppach gépet? Nekem van egy. Rettenet.
A Scheppach hiába volt komoly német márka 100 évvel ezelőtt, úgy járt, mint rengeteg más cég is: maradt egy európai cégnév, amit a kínaiak arra használnak, hogy ezt a matricát ragasztják a szarjaikra. Némely cégnél még annyit megtesznek, hogy a fődarabok külön jönnek, és Európában pakolják őket össze, így már ráírhatják, hogy itt készült.
Ami nekem van, az bizony a legrosszabb minőségű kínai termék. De ha az árakat megnézed, ezekből is látható, hogy mit érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!