1/2 anonim válasza:
Szerintem a youtube-on ha beírod akkor vannak jó videók amin elmagyarázzák. Facebookon meg van egy csoport amibe bárki beléphet és erről szól. Mikor, mit, hogy.
2/2 anonim válasza:
Rengetegféleképpen lehet.
Én leggyakrabban ékoltással csinálom. Ott az oltócsapot két oldalról is tartja az alany, és nem tud úgy lehasadni, mint párosításnál, mikor még nem túl erős a hegszövet.
Hasonlóan csinálom, mint ez az illető:
https://www.youtube.com/watch?v=VekfAtBZXpk
A profik mostanában leginkább az omegaollós módszerrel oltanak, régebben meg az angolnyelves párosítással, mindkettőre rá lehet keresni a guglival. (Az angolnyelves nekem nem nagyon megy, ezért szoktam inkább ékoltani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!