Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyenek a Hecht termékek?

Milyenek a Hecht termékek?

Figyelt kérdés
Konkrétan hecht 45ös láncfűrészt ,meg hecht fűkaszát néztem. Otthoni kevés használatra alkalmasak?
2022. márc. 12. 12:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Jobbak mint pl A Stauss Austria meg hasonlók,mert ahhoz képest 2szer annyiba kerülnek?
2022. márc. 12. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hecht lapvibrátorom,és ütvefúrógépem van. Eddig jól működnek,2,ill. 3 éve.Megbízhatóbb a piacos kínaiaktól a márkabár ergonómiailag,és az elnagyolt kidolgozott ság hagy némi kívánnivalót. Viszont nem van rá garancia.
2022. márc. 12. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, a Strauss mindennek az alja. A Hecht ezért is drágább, meg azért is, mert tudod a garanciát érvényesíteni rá, nem úgy, mint a piacos gépekre. A jobb kínaiak közé tartozik, de azért tényleg csak ilyen kisebb munkákra valók.

Még a Fuxtec gépeket nézd meg, azok szerintem még a Hechtnél is jobbak egy fél fokkal. Legalábbis, motorikusan.

2022. márc. 14. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csalódtam a Hecht-ben. kb 2 éves Hecht benzines fűnyíróm van, újonnan vettem, fémvázas, nagykerekes, egykaros magasságállítás, stb stb. Festés irtó hamar kezdett leppattogzódni róla, fogantyú pár használat után már mállott szét, műanyag légszűrőház fedél pattintós és nem illeszkedik, hamar le is esett és széttörött, behúzózsinór garancia idő alatt elszakadt, fűgyűjtőt két silány gyenge műanyag 'kampó' tartja, mindkettő hamar letörött... Ennél kevésbé márkás fűnyírón tovább bírták a műanyag alkatrészek. Összecsukhatós fogantyú pár összecsukás után már kilazul és a fűnyíró tolása közben lötyög.Olajleeresztő csavar nincs, vagy fejreállítod olajcserekor vagy speciális kis olajkiszívóval kell kiszívni. Összességében nem tetszik, az Einhell elektromos fűnyíróm strapabíróbb volt. Amíg megy ez a benzines, addig használom, de soha többé Hecht, csalódtam benne, nem volt annyira olcsó sem.
2022. jún. 25. 02:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!