Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek mit tudnék csináln...

Eger macska kérdése:

Szerintetek mit tudnék csinálni ezzel a sok,, sittel" ?

Figyelt kérdés
Vettünk egy házat és a hátsó kert miatt nincs kedvem hozzá az első udvar az nagyon ápolt de ami hátul van az... Ha megvenném a házat akkor sok pénzem nem maradna elvitetni,de szerintetek mit tudnék vele kezdeni?
2022. márc. 11. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem tűnik soknak a kép szerint kb egy 2x2 méteres jó méter magas kupac + a háttérben az apróság. Én 3 lehetséges megoldást látok amit már gyakorlatban is tapasztaltam:

1. A fent említett konténer rendelés aminek az árát lealkudod a vételárból.

2. Becsüld meg a súlyát és ha van ismerősöd utánfutóval/teherautóval vidd a szemétlerakóba ami ingyenes - legalábbis ahol én lakom itt úgy szól a szabályzás hogy egy fő egy évben egy tonna hulladékot(bármilyet) ingyen adhat le , még akkor is megéri ha több mint egy tonna mert a családból más nevére is íratsz így megúszod ingyen.

3. Láto amugy sem tipp-topp a kert, szólsz egy munkagépes vállalkozónak aki ás egy gödröt abba beletúrod a szemetet(kivéve gumi,műanyag és hasonlóak) és utána szépen elplaccolja így a kert is szép lesz. Ennek az árát is lealkudod a vételárból. Mifelénk 15-20 ezer ft az óradíja egy munkagépnek.

2022. márc. 11. 19:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Konténerre nincs pénzem fuvaros meg nem tudok aki olcsón elvinné😐200. 000ft maradt ami örülök ha a ház felújításra elég lesz, esetleg külön elégetni a gallyakat és a többivel mi legyen?
2022. márc. 11. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nalunk DTKH van mint szemetszallito. Toluk kb 20e Ft a vegyes 5m3 kontener amibe szinte minden mehet kiveve a veszelyes hulladekot (pl gumit).

Szerintem kb bele is ferne.

Hanem fer bele akkor 1-2 honap alatt osszesporolod ra. Vagy valoban az eladoval egyezkedsz.

2022. márc. 11. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
200E házfelújításra? Nem tűnik soknak.
2022. márc. 11. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Ami fa eltüzeled,ami vas leadod a méhbe,gumikat elviszed saját kocsival a helyi hulladékudvarba,a többit kirakod lomtalanításkor,vagy elviszed azt is a hulladékudvarba,20les festékes vödrökbe sok belefér,vagy utánfutót bérelsz,vagy keresel egy ismerőst akinek van platós autója,ha marad tiszta föl elteríted...
2022. márc. 13. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,esetleg az építési elrakod külön a kert végébe,jó lehet még valamilyen alapba később,vagy elhordod apránként. Mindenestre "igényes" tulaja lehetett a háznak...
2022. márc. 13. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!