Szerintetek mit tudnék csinálni ezzel a sok,, sittel" ?
Nem tűnik soknak a kép szerint kb egy 2x2 méteres jó méter magas kupac + a háttérben az apróság. Én 3 lehetséges megoldást látok amit már gyakorlatban is tapasztaltam:
1. A fent említett konténer rendelés aminek az árát lealkudod a vételárból.
2. Becsüld meg a súlyát és ha van ismerősöd utánfutóval/teherautóval vidd a szemétlerakóba ami ingyenes - legalábbis ahol én lakom itt úgy szól a szabályzás hogy egy fő egy évben egy tonna hulladékot(bármilyet) ingyen adhat le , még akkor is megéri ha több mint egy tonna mert a családból más nevére is íratsz így megúszod ingyen.
3. Láto amugy sem tipp-topp a kert, szólsz egy munkagépes vállalkozónak aki ás egy gödröt abba beletúrod a szemetet(kivéve gumi,műanyag és hasonlóak) és utána szépen elplaccolja így a kert is szép lesz. Ennek az árát is lealkudod a vételárból. Mifelénk 15-20 ezer ft az óradíja egy munkagépnek.
Nalunk DTKH van mint szemetszallito. Toluk kb 20e Ft a vegyes 5m3 kontener amibe szinte minden mehet kiveve a veszelyes hulladekot (pl gumit).
Szerintem kb bele is ferne.
Hanem fer bele akkor 1-2 honap alatt osszesporolod ra. Vagy valoban az eladoval egyezkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!