Kezdőoldal » Otthon » Kert » Green Paint. Mi az?

Green Paint. Mi az?

Figyelt kérdés

Egy videót láttam. Készült egy turmix, volt benne moha, tej és Green Paint. Ebből egy moha tenyészet jött létre.

Nem sikerült beazonosítani a Green Paint összetevőt. Mi lehet az?

2022. márc. 5. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Zöld (étel)festék?
2022. márc. 5. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. De akkor az lehet el is hagyható a mix-ből, az nem táplálja, csak dekorál.
2022. márc. 5. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen.

2022. márc. 5. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Mohatenyészetnél nem lett volna értelme a festéknek.

Szerintem ez valami tápszer vagy fertőtlenítő márkaneve, vagy elterjed neve lehet.

Olyasmire gondolok, mint ahogy az akvaristák használnak egy Malachitzöld nevű fertőtlenítőszert.

Angliában divat a régies épületek tetejének mohásítása, arról olvastam, hogy a királyi család valamelyik házának tetejét tejjel permetezik, hogy hamarabb mohásodjon.

2022. márc. 6. 05:55
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ebben a videóban található.

2022. márc. 6. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A videód alapján tuti, hogy ételfesték.
2022. márc. 6. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Étel nélkül. Inkább sima vízfesték. De mondjuk ételfesték sincs kizárva, viszont nem feltétel.

A kérdés volt megtévesztő, ez nem mohatenyészet, a moha beltérben nem él meg. Ez simán egy falidísz, mohából.

2022. márc. 7. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!