Makita DUR368 és DUR369 fűkaszákról érdekelnének konkrét tapasztalatok alapján vélemények. Az egyes fokozatokban hány percig üzemelnek? 2*2 db 5 Ah akku elég lehet 2500-3000 m2 fűhöz (nem bozót)?
A 368-ast felejtsd el, csak a 369!
Én tavaly novemberben vettem egy DUR369-est két akkus láncfűrész kíséretében, úgyhogy még túl sok tapasztalatom nincs vele.
Előtte egy OleoMac Sparta 250-esem volt, (tudom ez nem egy erőgép) De ennél a DUR369es lényegesen erősebb annyiban már biztos vagyok.
[link] Ebben a videóban ha jól értettem akkor 20 percig bírta ekkora fűben, a videó végén meg is mutatja hogy mekkora területet tudott levágni.
Egyébként a fémkéssel sokkal nagyobb területet lehet levágni mint damillal, a damil az mindegyik kaszát nagyon fogja.
Mivel rengeteg videót megnéztem róla mielőtt megvettem, linkelek párat amiben látható üzemidő. (Azért más a neve mert Japán belpiacos, de ettől még ugyanaz a gép)
Még annyit hogy én 6AH-s akksikat vettem hozzá.
Damillal vagy késsel használnád? Késsel szerintem 2 szett 6AH-s aksival meglenne 3000m2. (Persze nem méteres gazban!)
Szerintem mindenképp megéri akkusban gondolkodni, pláne hogy belátható időn belül akár 1000Ft/L fölött is lesz a benzin ára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!