Mikor kell pótólni (felülvetni) a füves területen a foltos részeket?
Figyelt kérdés
2 hete szortam el a fűmagot és már elég szépen kezd kinőni,de vannak területek ahol nem nőtt ki.Mikor pótóljam ezeket a részeket?Még most amig még csak pár centis a fű vagy az első nyirás után kb 2-3 hét mulva?2010. szept. 11. 15:11
1/3 anonim válasza:
szerintem most is nyugodtan,ettől a rengeteg esőtől hamar ki fog kelni.
2/3 NyelvZseni válasza:
Ne piszkáld. Ha mélyebbre vetetted, még kikelhet. Ha tuti, hogy nem szórtál oda magot, minél előbb pótold.
Én nem vágnám le az idén, most korán jönnek a fagyok. Ha levágod, nem lesz ami megvédje a gyenge tövét a fagytól, és kiritkul. Hagy megnőni, úgysem fog túl nagyra nőni, hacsak nem nyomtad tele nitrogénnel. Így meg spórolsz egy csomó melót, és tavasszal fagyok után mikor jönnek az új fűszálak nyírsz, levegőztetsz, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2010. szept. 13. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!