Talajfúróhoz 35:1 keverék benzint ír elő a gyártó, a kérdés az, hogy milyen benzinből legyen a keverék, 95-ös vagy 100-as?
Én megveszem a legolcsóbb 95-öst idény elején, öntök bele stabilizálót, volt hogy következő év tavaszán használtam el a végét, soha semmi probléma nem volt.
Liqui moly-t használok.
Én is ebből a megfontolásból használok stabilizáló adalék helyett 100-as benzint, az már alapból tartalmaz ezt-azt, nem csak stabilizálót, és a Lukoilnál még most, az árstop ideje alatt is csak 40 Ft-tal drágább, előtte meg talán 20-szal.
Emellett, a 100-asban több a "rendes" benzin, egy nagyon kicsivel tehát jobban is húz a gép, és a kisebb dózisú bioüzemanyagból kevesebb is rakódik le a rendszerben.
Különben ameddig E5-ös volt a 95-ös, addig azt használtam minden nélkül, és 8-10 hónap után még simán indultak a gépeim a bennük lévő benzinnel, soha nem ürítettem ki őket, amikor nem használtam. Az E10-essel már nem merném kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!