Borsót lehet vetni fák közé ilyenkor?
Figyelt kérdés
Üdv. Van 6 barackfa az udvarban egymástól kb 2.5 méter távolságban 3-3as oszlopokban és érdekelne hogy közé mehet-e borsó? Ugye azt már ilyenkor el lehet vetni, meg a fáknak még nincs lombjuk, tehát eljut a fény a földre. Szerintetek megpróbáljam vagy kárnak csinálom?2022. febr. 14. 15:33
11/12 anonim válasza:
Ezeket a fákat én olyan 5-7 éveseknek tippelném minimum.
Bizony ezek alatt már csak árnyék tűrő zöldséget ültetnék. De pár éven belül semmi nem fog alattuk megmaradni. Egymáshoz is közel vannak.
12/12 anonim válasza:
Ja, én is pont ezt akartam írni, ezek 6-7 évesek, és 5 m magasak.
Itt már nem sok dolog nő meg, legfeljebb zöldhagyma meg sóska.
Idén a fák már egymást is zavarni fogják a fejlődésben. Ez a hely két sárgabaracknak elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!