Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kótaji kerítés gyártó?

Kótaji kerítés gyártó?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalatok, vélemények?

2022. febr. 8. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5 évvel ezelőtti tapasztalatom van velük, az a szállítást leszámítva maximálisan pozitív. Valóban a legolcsóbbak az országban, a cuccaik is megfelelő minőségűek.

Ellenben az un. gyűjtőfuvart, ami akkoriban 5ezer volt - most nem tudom mennyi - nyugodtan el lehet felejteni, mert nem csinálják. Hanem fuvarozó cégeket foglalkoztatnak, akik úgy vágnak át, ahogy nem szégyellnek. Nálam elég lett volna a gyűjtőfuvar is, mégis kifizettettek akkoriban közel 30ezret fuvarra.

A szállítókkal ők egyeztetnek, azokkal kapcsolatba sem kerülsz, erős érzésem van, hogy kapnak a kollégák részesedést a fuvarosoktól ezért.

Viszont ha résen vagy és nem hagyod magad palira venni, vagy van lehetőséged saját fuvarral menni az anyagokért, akkor bátran merem ajánlani őket.

A kerítésgyártó tevékenységükről nem tudok nyilatkozni, mert mi magunk csináltuk meg, de az is ki van adva alvállalkozóknak, így feltételezem, hogy szerencse kérdése, hogy éppen kit fogsz ki.

De olcsók, még a kerítésgyártásban is, az biztos!

2022. febr. 8. 15:12
 2/3 anonim válasza:
Azt elfelejtik közölni a honlapon, hogy csak 50 méter felett vállalnak kerítésépítést. Továbbá egy csomó minden nem igaz, hogy az építők viszik az anyagot és csak annyit kell kifizetni, amit beépítenek. nekem a 14 méteres kerítése egy egész tekercs drótot (25 méter) ajánlottak. Nyilván a maradék 11 méter itt rohadna meg, mert mit is csinálnék vele, ha egyszer nincs rá szükség. Válaszukban még az alábbit közölték: "A betonoszlopos kerítéseket házilag is le lehet telepíteni, hiszen nem igényel szakembert. Így akár egy hétvégi szalonna sütés keretében baráti, családi körben is meg tudják építeni. :)" Persze, 67 évesen, nő létemre, majd betonoszlopokat fogok emelgetni és leásni.
2022. máj. 20. 22:21
 3/3 Dr. Intő József válasza:

Korrekt cég. Évekkel ezelőtt is építettek nekem.( akkor még csak dróthálóból) Most viszont antracit kerítéspaneleket raktak a társasház köré, beton lábazattal. Kapukkal komplett. Le a kalappal az Ignácz Róbert előtt. Nagyon szép munkát csináltak. Beszéltem a Szunyogh Úrral is, de ők már 2 hónapra előre be voltak táblázva. Most ez a két vállalkozó dolgozik már csak Kótajnak... Fekete vállalkozókat már nem foglalkoztatnak, állítólag sok volt miattuk a panasz. A Facebookon mindkét vállalkozó elérhető:

[link]

[link]

2023. júl. 10. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!