Kótaji kerítés gyártó?
Nekem 5 évvel ezelőtti tapasztalatom van velük, az a szállítást leszámítva maximálisan pozitív. Valóban a legolcsóbbak az országban, a cuccaik is megfelelő minőségűek.
Ellenben az un. gyűjtőfuvart, ami akkoriban 5ezer volt - most nem tudom mennyi - nyugodtan el lehet felejteni, mert nem csinálják. Hanem fuvarozó cégeket foglalkoztatnak, akik úgy vágnak át, ahogy nem szégyellnek. Nálam elég lett volna a gyűjtőfuvar is, mégis kifizettettek akkoriban közel 30ezret fuvarra.
A szállítókkal ők egyeztetnek, azokkal kapcsolatba sem kerülsz, erős érzésem van, hogy kapnak a kollégák részesedést a fuvarosoktól ezért.
Viszont ha résen vagy és nem hagyod magad palira venni, vagy van lehetőséged saját fuvarral menni az anyagokért, akkor bátran merem ajánlani őket.
A kerítésgyártó tevékenységükről nem tudok nyilatkozni, mert mi magunk csináltuk meg, de az is ki van adva alvállalkozóknak, így feltételezem, hogy szerencse kérdése, hogy éppen kit fogsz ki.
De olcsók, még a kerítésgyártásban is, az biztos!
Korrekt cég. Évekkel ezelőtt is építettek nekem.( akkor még csak dróthálóból) Most viszont antracit kerítéspaneleket raktak a társasház köré, beton lábazattal. Kapukkal komplett. Le a kalappal az Ignácz Róbert előtt. Nagyon szép munkát csináltak. Beszéltem a Szunyogh Úrral is, de ők már 2 hónapra előre be voltak táblázva. Most ez a két vállalkozó dolgozik már csak Kótajnak... Fekete vállalkozókat már nem foglalkoztatnak, állítólag sok volt miattuk a panasz. A Facebookon mindkét vállalkozó elérhető:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!