2400 nm hosszú telek, egy kisebb dombbal- milyen fűnyírót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 17:14
1/16 anonim válasza:
1000 m2 felett fűnyíró traktor az ideális, 2400-hoz meg főleg.
Innentől pénztárca függő a dolog.
2/16 anonim válasza:
nekünk 2000 nm hez kellett traktort venni, mert kis tili-tolival nem ment.
Egészen jó ajánlatok vannak. Most kell venni, mert olcsóbb. A miénk 500e volt, a gyerekek imádnak rodeózni vele.
3/16 anonim válasza:
Traktor a legkevésbé munkás, de egy jó benzinmotoros fűnyíró is megteszi, ha nem 70 éves vagy.
A miénk márkáját nem írom le, mert az egy itt agyonfikázott márka, bár 10 éve hiba nélkül megy Briggs motorral, 56 cm-es vágószélességgel.
4/16 anonim válasza:
3 as.motorikusan biztos hogy megbízható.
5/16 anonim válasza:
Legolcsóbb megoldás Stihl 4-es sorozat önjárós benzines fűnyírót merek ajánlani. Ennél olcsóbbat gyengébbet nem ajánlom.
6/16 anonim válasza:
Miért nem kultúrnövény van ekkora kertben?
7/16 Majatom válasza:
Fűnyírótraktor ajánlok én is, nem tudom pontosan mekkora lehet az a kisebb domb, de ha viszonylag sokáig kellene oldalra megdőlve mennie a traktornak rajta (10+ m), akkor olyat vegyél, amelyik olajszivattyús.
8/16 kokomfitty válasza:
ami 2400nm hosszan tud vágni
9/16 anonim válasza:
Az ugy szamolom 0.0024mm ahoz eleg egy mikroszkopikus szike. Esetleg egy lezersugar. De nem is igazan tudom erdemes-e nekikezdeni ekkora funyirasnak…
10/16 kokomfitty válasza:
Még írj három nullát a tizedes után!
Szerinted hányan vannak itt akik tudják ill. értik mit írtál? - még te magad is belebuktál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!