Van függőágyad?
Nem esel ki belőle?
Gyereknek nem balesetveszélyes?
Mihez kötötted?
Van merevítője?
Van, sok éve, de vagy 15 vagy húsz éve, és még sosem estem ki belőle, de mondjuk nem is gyerekkoromban kaptam, hanem húszévesen kb., vagy kicsit tán több is voltam, és nekem a franciaágyam fölött volt, ráadásul galérián, így akár ki is eshettem volna belőle, akkor sem ütöttem volna meg magam, néha inkább kigurultam belőle. Mivel az ágyam a sarokban volt, így a függőágy végei a két falba belefúrt kampóba akasztható karabineres. Imádtam!!!
Kétszemélyes függőágy, le is teszteltük, hogy ketten persze, hogy elférünk benne, egyedül meg mindkét irányban, keresztbe is, aztán házibuli volt nálam, és a lelkesedés fokozódásával le is teszteltük, hogy mennyit bír, már nem emlékszem, hogy négyen vagy öten is belefértünk, csak arra emlékszem, hogy amikor az ötödik vagy hatodik ember is belemászott, felnőttek, akkor sem a függőágy, hanem a falbafúrt kampó tépődött ki a falból, szerencsére!!!
Azóta hányszor költöztem már onnan, még el külföldre is, ám a függőágyam jött velem mindig, ha volt erkélyem, akkor az erkély két messzebbi fala között, és most pont újra költöztem, és úgy várom már, hogy valaki felfúrja megint a kampókat a franciaágyam fölé, már a gondolata is örömmel tölt el, akkor szerintem ki sem szállnék belőle sosem, hiszen a függőágy szerintem maga a boldogság jelképe! :)
Ja, és ágy fölött, pláne franciaágy fölött szerintem nem veszélyes, de matrac is megteszi alá, és az enyém nem merevítős, szerintem a merevítős könnyebben ki is fordulhat, a nem merevítősbe meg max. belecsavarodnak, ebbe csak bebábózodni lehet kb.
Ja, és az enyém szálas, nem anyag, ez meg mondjuk össze is gabalyodhat, ha nem vigyázunk rá. Az előző folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!