Bevitted már a muskátlikat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 16:02
2/10 A kérdező kommentje:
Én is ezt tervezem. Csak az a baj, hogy hét közben mire hazaérek, már sötét van. Sötétben pedig nem kellemes a kertben kiásni őket. Remélem jövő hétvégéig nem lesz erősebb fagy. Amik a teraszon vannak virágládában, azokat nem féltem, csak amik kint vannak a földben.
2021. nov. 7. 16:08
4/10 anonim válasza:
Bevittem őket, közel az ablakhoz. Még mindig vannak bimbós szárak.
5/10 anonim válasza:
Szia!
Igen behoztam mert már éjszaka ,,nagy" fagyok vannak
6/10 anonim válasza:
igen behoztam a reggeli fagyok miatt
7/10 A kérdező kommentje:
Nálunk még egyáltalán nem volt fagy. Most reggel is 9 fok van.
2021. nov. 8. 06:51
8/10 anonim válasza:
Nálam se volt még fagy azon a védett helyen, ahol a muskátlik vannak, és nem is hozom be még őket egy ideig.
Viszont ha kiültetve is lenne, akkor már rég beültettem volna cserépbe, és védett helyen tartanám, hogy ha beüt egy fagy, akkor az előrejelzés alapján még este 8-kor hazaértve is be tudjam hozni. (Volt már példa rá párszor, hogy az előre nem látható fagy miatt fejlámpával hurcoltam be egy mázsányi növényt...
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is volt ilyen. Lesem a modelleket (GFS, ECMWF, WRF, Arome), amatőr szinten foglalkozom meteorológiával. Bízom benne, hogy péntekig nem lesz fagy. De persze nem vagyok tévedhetetlen. :) Emlékszem, volt olyan év, hogy december elején is még kint voltak.
2021. nov. 8. 17:56
10/10 A kérdező kommentje:
Na, muskátlik megúszták! Nálunk tegnap reggel volt a leghidegebb, 0,1 °C. Ma vagy legkésőbb holnap kiásom őket. :)
2021. nov. 13. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!