Felétek fagy már? Elzártátok már a kerti csapot?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 06:42
2/10 anonim 

válasza:

Fagy. Meg nem zartam el. Ez meg nem olyan hideg es nem annyira tartos.
3/10 anonim 

válasza:

Nem fagy, d a csapot már elzártuk.
4/10 anonim 

válasza:

Volt fagy, de rövid, a kutya vize még nem volt befagyva egy reggelre sem. A csapot még nem zártam el.
5/10 anonim 

válasza:

itt Budafokon még nem fagyott(csak majdnem), nincs elzárva semmi, majd ha jobb mínuszt mond az időkép.
A madáritatók sem hártyásodtak.
6/10 anonim 

válasza:

Volt fagy de még nem zártam el.mínusz 1-2 volt
8/10 anonim 

válasza:

Majd akkor zárom el, ha tartós hidegek lesznek. Addig viszont tudom használni.
Most is süt a nap és pl. le tudom mosni a kocsit.
9/10 anonim 

válasza:

Valójában november közepéig még nem kellene elzárni (addig nem szokott akkora hajnali fagy lenni Gárdonyban, hogy bármi befagyna), de elzártam (és leengedtem a vizet a csövekből), mert erősen hullámzó a hőmérséklet (sok a front) és nem akarok hidegben bajlódni vele.
10/10 anonim 

válasza:

Amikor -3-at mondtak, elzártam. -3 ugyan nem tud bajt csinálni, mert egyrészt nem desztillált víz van benne, másrészt nyomás van a rendszerben, szóval nem 0 fokon fagy. De biztos ami biztos, féltem, hátha még hidegebb lesz hajnalra (nem bízom az előrejelzésekben), ezért elzártam. Viszont 2 nap után visszanyitottam, mert használjuk. Majd ha megint hideget mondanak, megint elzárom. Most egy hétig legalább nem valószínű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!