Kezdőoldal » Otthon » Kert » Érdemes megvenni egy drágább...

Érdemes megvenni egy drágább (Stihl Ms170) láncfűrészt, alkalmi használatra (kertgondozás)?

Figyelt kérdés

Első benzines láncfűrészem lenne. Hetek óta nézegetem a bemutató videókat, olvasom a fórumokat. Az első elképzelésem egy olcsóbb Daewoo láncfűrész volt (DCS5820), aztán úgy gondoltam egy Hecht 45 meggyőzőbb minőséget képviselne és árban sem lenne sokkal több (35-40 ezer). Kertben lévő néhány beteg gyümölcsfa kivágására kéne, valamint gallyazásra és kisebb időszakos munkákra.

Nagyon sok helyen kapom meg, hogy ha évekre tervezek vele semmiképp se vegyek ilyen fűrészeket. A Stihl 170-es tényleg ennyire jó konstrukció, hogy megérjen majdnem 30 ezres felárat?

2021. szept. 24. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy 2004-ben vásárolt Partner 352-es gépet használok ház körüli munkákhoz, abszolút elég ekkora. Könnyű, strapabíró és mérges. Lapot cseréltem valami profibbra és láncot Stihl-re. Semmi máshoz nem kellett nyúlnom eddig.
2021. okt. 31. 02:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Felejtsd el az ms180 alá ne menj, 2 mixes ms170 nagyon gyenge lebutították

https://www.youtube.com/watch?v=sySC5WaD8w0

ms251 ajánlok

https://www.youtube.com/watch?v=jGWaRzpa3Mw

3:43

80-100ért már kapsz jófogáson

2021. dec. 8. 06:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szép meg jó az Ms 170 2-Mix, de akkor fog elmenni a kedved tőle amikor először elromlik. 3-4 éves gépeket hoznak be , legtöbb szerelő a 170 2 mix-et már be se engedi a műhelybe. Megveszed 70-80 ezerért 3 évesen bedöglik a karbi amit senki nem fog megjavítani mert az egycsavaros hulladékot látni se szereti egy szerelő sem. Kapsz egy árajánlatot új karbivan 40 ezerről és nem fogod megjavítattni mert 75 ért vetted az újat .. Én személy szerint látni sem bírom, inkább javítok meg egy Kínai nevenics hulladékot mert azt legalább kifizetik.
2023. ápr. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!