Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol lehet olcsón nagyméretű...

Hol lehet olcsón nagyméretű cserepeket venni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok szobanövényem volt kiültetve a kertbe, és óriásit nőttek. 15-20 db legalább 10 literes vagy nagyobb cserép kellene, mindegy, hogy műanyag vagy agyag. De iszonyú összegekért àrulnak egyet is, nemhogy 20-at. Annyi helyen néztem már. :(

Mit javasoltok, hol nézzem, hol lehet alacsony áron megkapni?

Vagy valami ötlet, hogy cserép híján mibe ültethetném vissza őket?

Köszönöm!

2021. szept. 17. 12:45
 1/10 A kérdező kommentje:
(a kaspók is horror drágák, de azt könnyebben megoldom régi tálkákkal...)
2021. szept. 17. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Hol nézted? Csak úgy hirtelen rágógliztam, nem olyan horror a műanyag:

[link]

[link]

2021. szept. 17. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:

százforintos boltban is megnézheted, én ott találtam

vagy adhatsz fel hirdetést, hogy akinek van felesleges, megvennéd vmennyiért

miutcánk.hu-n is megpróbálhatod

2021. szept. 17. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyeld a lomtalanítási időpontokat, rengeteg (főleg műanyag) cserepet raknak ki az állampolgárok.
2021. szept. 17. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően műanyagot keress, mert az nemcsak a növénynek jobb, hanem a pénztárcádnak is, valamint nem törik apró darabokra az első balesetnél...

Azt akartam írni, hogy virágcserép kizárólag horror áron van, de aztán ezt találtam:

[link]

Biztos vékony falú persze, de pár évet így is kibír. A vastag falú is lehet UV-érzékeny, és akkor ugyanott vagy.

2021. szept. 17. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Esetleg IKEA?
2021. szept. 17. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Én kirakodó vásárban találtam, 10 db 1500 ft volt.
2021. szept. 17. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a Tesco-ban szoktam venni 12l-es fekete vödröt 350ft-ért a szabadgyökerű gyümölcsfákat konténerezni. Olcsó, és működik, bár nem szép, fel kell díszíteni kicsit.
2021. szept. 17. 22:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Vödrökre én is gondoltam már, néha látni olcsón, bár mostanában azt se látok.

Az az igazság, hogy egy cserépért 1000 ft felett nem szívesen adok, de inkább legyen az 600 alatt... de ami 100ft-os bolt felénk, ott is sokba van. Ilyen lomik meg kirakodóvásárok... elgé bizonytalan, hogy mikor van és épp mit találni sajnos.

Bármikor mostanában, vagy a jövőben éppen lát nagyméretű cserép vagy vödör akciót, légyszi írja meg, hogy milyen üzletben van!!!!! (Ez a probléma nekem mindig aktuális lesz, visszanézek majd!)

SZépet és jót mindenkinek!

2021. szept. 18. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ez a probléma nekem mindig aktuális lesz"

Ebben én teljesen biztos vagyok. :) Ha még az 5-ben linkelt szuperolcsó cserép is drága... Egy 40 l-es cserépnél normál üzletben az a nagy akció, ha 3-ról 2000-re árazzák le. Itt meg 1041-ért adnának neked.

Ennél olcsóbban csak használtat fogsz kapni, de ahhoz is hatalmas szerencse kell, hogy ne az ország túlsó végén legyen.

Sajnos, ilyenek az árak.

Vödröket én is szoktam használni, de azok a linkeltnél drágábbak, és többnyire nem UV-állók, 2 év után el szoktak repedni.

2021. szept. 19. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!