Benzines fűnyíróból erősen csepeg a motorolaj, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Egy McCullock-ról van szó, a gyújtógombja körüli szivacsból szivárog az olaj.
Eddig nem csinált ilyet de pont most más kezében járt, ezért nem is tudom, történt-e vele valami annál a fűnyírásnál.
2021. szept. 7. 16:05
2/5 A kérdező kommentje:
Terjed tovább is a tudományod, #1-es?
2021. szept. 7. 16:30
3/5 anonim válasza:
Akár terjed neki akár nem, igaza van. A hozzá nem értő biztosan felborította a gépet és a motorolaj a légszűrőbe jutott.
Légszűrő, karburátor szétszedés és tisztítás kell neki. Ne használd így, a motorolaj bár elég, nem arra való, hogy üzemeljen vele a motor. Ráég, rákokszólódik mindenre, lerakódik a kipufogóban, stb.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért tettem hozzá és csak azért, mert a baj előzményéről hiába kérdezett volna itt akárki. Megvan a baj, segítség kell, nem bölcselkedés olyantól aki lehet még életében nem fogott ilyen gépet.
Köszönöm a válaszod, #3-as.
2021. szept. 7. 16:56
5/5 mindentudó99 válasza:
Valaki fejére fordította . Vedd ki a légszűrőt valószínű tocsog az olajban. Mosd át .Ha teheted ahogy írták a karbit is tisztítsd ki. Ha kész ellenőrizd az olajszintet ha kevés rátölteesz vagy leengeded feltöltöd újjal. Többször ne add ki a kezedből. Én se teszek ilyet mert nem vigyáznak rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!