Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen összel vethető virágmag...

Milyen összel vethető virágmagokat tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tulajdonképpen? Évelő virágokat? Vagy egyéveseket, ami még idén virágzik? (Mert ilyen nem létezik.) Vagy egynyárit, ami majd jövőre virágzik? Vagy mindegy, mert nem a virág a lényeg, csak unatkozol, és elszórakoznál a magvetéssel?
2021. szept. 3. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Kertes házba költöztem és imádom a virágokat. Viszont nem vagyok nagy kertész...még. Olvasgattam sokat a neten de jobban örülnék ha olyan valaki segitene aki jártas ebben. Vannak virágmagjaim amiket egyik oldal szerint elvethetem most, masik oldalon azt irják csak tavasszal. Virághagymáim is vannak.Tavaszra szeretném ha mar nőnének virágocskák a kertemben.
2021. szept. 3. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, mi a célod pontosan. Írd le inkább, milyen virágmagok a kérdésesek.

Az áttelelő tavaszi virágok hagymáit természetesen el kell ültetni mielőbb, már itt az idő, nem szabad nagyon elhúzni, hogy legyen idejük jól begyökeresedni még a fagyok előtt.

2021. szept. 4. 05:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Virágmagjaim: kúpvirág, holdviola, harangvirág, lángvirág, léggömbvirág...ezeket elvethetem most vagy csak tavasszal szabad?
2021. szept. 4. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Most már ne, csak tavasszal, ahogy a csomagoláson fel van tüntetve. Nagyjából mindet érdemes lett volna nyáron vetni, akkor már jövőre elég korán virágoztak volna, így meg már nem mind fog. De most már nem tudnak megerősödni a fagyok előtt.
2021. szept. 5. 05:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor várok tavaszig a magokkal. Tulipánt, jácintot ültettem:)
2021. szept. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!