Elektromos fűkasza tapasztalatok?
500 Watt teljesítmény körüli elektromos fűkaszát keresek 20 000Ft-ig.
Van valakinek tapasztalata, vett valami jó minőségűt?
Jól írja az első. Amit keresel, az teljesen kizárt, hogy fűkasza legyen. Csak jól hangzik a fűkasza, ezért írják rá a kereskedők. Ez valójában szegélynyíró, amit a fűnyíró otthagyott a kerítés meg a fa mellett, azt le tudod vele simítani. Esetleg pár m2-es árkot egy óra alatt lekínlódsz vele, ha nem nagy a fű.
Hogy érdemi módon ajánlani lehessen, ehhez tudni kellene, hogy mekkora területen milyen gyakran és milyen füvet szeretnél vágni.
A jobb minőségűek 75-80 ezer felett kezdődnek.
Azt a 20 ezer forintig dolgot felejst el ha valamire való fűkaszát akarsz venni
Black & Decker ST5530CM
én 2 éve vettem egy ilyet, amikor még 20 ezer körül volt. A kerekes alsó résszel fűnyíróként, nélküle fűkaszaként használható. Nagyon meg vagyok vele elégedve, mert rendkívül könnyű, még egy gyenge nő is használhatja, akár egy porszívót. Fűgyűjtője persze nincs, de a kis tömege és könnyű mozgathatósága ezt ellensúlyozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!