Fűkasza miért akad berántáskor? Bejáratós, jól kevert üzemanyaggal, pár vágás után jelentkezett
Figyelt kérdés
Kínai gép, szóval annyira nem lep meg, de még nem szedtem nagyon szét csak a berántót néztem és az jó. Indulni indul szépen.Lehet e így használni?2021. aug. 23. 22:55
1/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy szorul,valamibe bele akad?
Ha nem ipari gép akkor pihentetni is kell,párszor csak járatni szabad.
2/2 anonim válasza:
a kínai gépek világszínvonalúak, a gyengébb minőséget a csóró pénztárcákra találták ki. Ha megfizetem, olyan minőséget kapok, amire nem sok európai cég képes.
A te gépeddel nincs semmi baj, sőt, nagyon is jó, mert erős a kompresszió a hengerben. Arra ügyelj, hogy a gépkönyv szerint üzemeld, ne járasd üveghangon egyelőre. A kenőolaj az alapja mindennek.
Amúgy örök darab lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!