Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kinél mennyi szilva termet az...

Kinél mennyi szilva termet az idén?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 01:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még fent van a fán
2021. aug. 18. 06:12
 2/10 mindentudó99 ***** válasza:
Talán az egyetlen gyümölcs ami termett beporzódott és le se fagyott. A nagy fáimon bőségesen volt . Egyik másik ágat fel kellett támasztani. Még két fajta szilva a fán van. A többi hordókban rotyog
2021. aug. 18. 06:31
 3/10 anonim ***** válasza:
A nagyon öreg Cacanska lepotica rengeteget termett, de a debreceni muskotályos nagy része lepotyogott éretlenül (egye inkább a kivágása mellett vagyok).
2021. aug. 18. 07:20
 4/10 anonim ***** válasza:
A beszterceimen szépen volt szilva..aztán napok alatt lassan mind lehullott...kiivágnám, de nagyon szép a fa.
2021. aug. 18. 07:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg termett de csak pálinkát főzök belőle mert eszméletlenül kukacos idén.
2021. aug. 18. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyik telken a fele fán közepes termés, a felén szinte semmi.

A másik telken kimondott jó termés volt, de a múlt héten a vihar leverte a nagyobb felét annak, ami még a fákon volt. Mivel nyílt terület, és van már tapasztalatom a viharokkal, ezért erősen szoktam metszeni, így csak kisebb ágak mentek le a terméssel együtt, szóval a következő évek termése nem lett oda.

2021. aug. 18. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Két fa közepes termés, sok lehullott. A harmadik roskadásig van alá kellett támasztani az ágakat. Kell még legalább 1 hét hogy beérjen.
2021. aug. 18. 22:50
 8/10 mindentudó99 ***** válasza:
#3 Nekem volt kettő. Kivágtam őket. Semmire való majdhogynem.
2021. aug. 19. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
A Besztercei egyike a nagyon kevés olyan fajtának, ami a sharkavírusra gyümölcshullással reagál. Közvetlenül érés előtt lepotyog az összes. Nincs más gyógyszere, csak a láncfűrész. Ha újra kihajt a tövéről, azt át lehet oltani olyan fajtára, aminél a vírus legfeljebb levélfoltosodást okoz. Az én Beszterceim is így lett Stanley.
2021. aug. 19. 18:39
 10/10 Manfredy válasza:
Sziasztok szilvamag a lehet tüzelni
2022. nov. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!