A poloskák ártanak-e a krumplivetésben?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy pajzsos poloskák....mert tavaly azok voltak...igaz, nem a krumplin, hanem valamelyik másik növényen (bár úgy emlékszem, azok talán pitos, v. olyasféle pajzzsal voltak...ezek most olyan egyszínű állatok...barnás-szürkés a egész állat (pajzs alakú).2021. aug. 14. 11:37
1/4 A kérdező kommentje:
pitos = piros
2021. aug. 14. 11:37
2/4 anonim válasza:
A növények nedvét szívogató poloskák mindennek ártanak. De ha nem sok van, akkor nagy kárt nem csinálnak. Én azért össze szoktam szedegetni őket, amikor a krumplibogarakat is szedem. (Mondjuk, nem sok van, csak 100 m2.)
3/4 anonim válasza:
Ha ártanak a burgonyának, akkor 1-2 n ap alatt ez megmutatkozik a leveleken.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - nincs sok polos...de ezentúl amikor 'bogarászok' (vagyis minden nap), akkor azokat is 'pontra fogom tenni'...mivelhogy mégis csak ártanak. Nekem kisebb területen van a krumplim, mint a fenti adat....de akkor is....
2021. aug. 14. 18:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!