Kezdőoldal » Otthon » Kert » Az avokádómagom miétt nem...

Az avokádómagom miétt nem hajt ki?

Figyelt kérdés

földbe tettem ahogy leírták meg minden. de már 3 hónapja semmi. berepedezett de semmi nem nő ki. tápszereztem is.

akkor dobjam ki mert nem nő sohase.

bioboltban vettem avokádót teljesen éretten 900ft volt. féltem attól ha esetleg éretlenűl veszem meg 250 ért.

2021. aug. 9. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl jól sikerült a sterilizálás és túlmelegítették az avokádót. Forró gőzzel kezelik, hogy a gombák, rovarpeték elpusztuljanak. A másik módszer a nagy energiájú gamma sugárzás, bár szerintem EU-ban nem annyira elterjedt. Mindkét módszer képes a magot is sterilizálni.
2021. aug. 9. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
hát bioboltban vettem.
2021. aug. 10. 10:00
 3/4 A kérdező kommentje:
durva
2021. aug. 10. 10:01
 4/4 anonim válasza:
próbáld meg úgy, hogy vízes kéztörlővel körbe tekered a magot, úgy egész hamar kicsírázik és ha jön a szára, akkor elültetheted. én nem hazudok tavasszal csíráztattam. most 2 fám is van már:)
2021. aug. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!