Husqvarna 120 mark II otthoni tüzifa vágásra elég e? Illetve tapasztalat alapján mennyire szervíz igényesebb a nagyobb társainál? Tudom hogy a nagyobb jobb lenne, de erre lenne pénzem.
A 2. válaszoló nem ért hozzá. Ez egy hobbifűrész, alkalmi használatra, a téli tüzelőtől 2-3 éven belül tönkremegy. Kb. annyit bír, mint egy jobb kínai fűrész. Valószínűleg Kínában készül ez is.
Itt a Husqvarna is ezzel kezdi a hobbifűrészek felsorolását, vagyis a legkevesebbet bír mind közül:
Én megértem, hogy nincs pénzed, de te meg azt értsd meg, hogy olcsón nem létezik tartós fűrész. Innentől vagy veszel ebből a pénzből valami kevésbé márkás, de kétszer ilyen erős gépet, vagy belemész abba a szerencsejátékba, hogy veszel egy erős használt Husit, és reménykedsz, hogy nem kel kukába tenni két hét múlva. Vagy veszel piacon egy marék 10 E Ft-os, bikaerős kínai gépet, és javítgatod, egyikből a másikba rakva a még használható alkatrészeket. Ezt is sokan csinálják, és nem is biztos, hogy anyagilag rosszabb választás, mint amire te készülsz.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, igazából kb évi 8 m3 tüzifát aprítanék vele,
Kínai géppel már jártam pórul, úgyhogy azt biztos nem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!