Egy hosszabbítót meghosszabbíthatok egy másik hosszabbítóval? Nem lesz belőle baj?
Figyelt kérdés
Egy száraz fát kéne kivágnom és nem ér oda a tekercselős hosszabbító, értelemszerűen a fűrész sem..#földelés #hossazbbító
2021. júl. 18. 12:47
2/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Igen, nyugodtan.
3/11 anonim válasza:
Általában igen. De füg a gép teljesitményétől és a hoszzabbitotoktól is.
4/11 A kérdező kommentje:
Ó, nagyon köszönöm. Egyelőre kilógattam az ablakon, kb. 10 métert nyerve vele, de akkor összecsatlakoztatom.
Köszönöm még egyszer.
2021. júl. 18. 13:14
5/11 anonim válasza:
Baj nem lehet, csak ha túl sokat toldasz össze, akkor eltéved benne a delej, vagyis, az ellenállás miatt már nem fog működni a nagyobb áramfelvételű gép. De baj abból sincs, csak nem tudsz dolgozni. Pár tíz méter még belefér.
6/11 anonim válasza:
5 Ebben a formában nem igaz. Láttam már hegesztés közben kigyulladni hosszabitott.
7/11 anonim válasza:
A hegesztés közben kigyulladt hosszabbító használója hülye lehetett, vagy túl vékony volt a vezeték vagy feltekerve használta. Elrontani mindent el lehet de ésszel majdnem mindent meg lehet oldani! (#2-es voltam)
8/11 anonim válasza:
"Ebben a formában nem igaz. Láttam már hegesztés közben kigyulladni hosszabitott."
Ez természetesen előfordulhat, de akkor nem a túl sok összetoldott hosszabító miatt volt. A nagyobb ellenállás miatt pont hogy kisebb terhelés éri a hosszabbítót, hiszen kisebb áram folyik rajta.
10/11 anonim válasza:
8 a hosszabitok csatlakozása nem birta és kigyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!