Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit csináljak? Szeretnék egy...

Mit csináljak? Szeretnék egy pónit a kertünkbe, de a szüleim nem engedik. Azt mondják, hogy lelegeli Tatám növényeit. De én ahova szeretném rakni ott nincs növény csak fű! Nagy kertünk van és elférne benne és még lovagolni is van hely.-->

Figyelt kérdés
A trágyát a virágokra is lehetne rakni és van hely ahova le rakjuk. A helye is meglenne, mert van egy kis rész ahova elfér egy póni. Az ennivalót meg megtudnánk fizetni, és a pónit is. Nem tudom, hogy akkor miért nem engedik? Valaki tudna segíteni, hogy, hogy győzzem meg őket? Előre is köszönöm!
2021. júl. 17. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább engedd el! Lehet a helyi szabályozások se engedik hogy lovat tartsatok. Én városban lakom, és itt tilos, volt itt aki a város határan tartott, és hetente jelentették fel a szag miatt. Ha mindenképp szeretnél, akkor nézzetek utána a bértartásnak, ott megfelelő körülmények közt tarthatod, gondozzák egy bizonyos összeg fejében.
2021. júl. 17. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
16+ évesen már nem való neked a póni.
2021. júl. 17. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek plüss csillámf.szpónit.. :)
2021. júl. 17. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
2: gyanítom, hogy kb. tízéves lehet....
2021. júl. 17. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
#4-es: gyanítom én is. Csak finoman céloztam rá, hogy 16 éves kortól lehet elvileg ide beregelni.
2021. júl. 17. 13:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem itt segítőkész, normális emberek vannak. 16 éves vagyok, csak kis méretű.A póni szó alatt kis lóra gondoltam ami 148cm.
2021. júl. 17. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el hisztizni, hogy MÁR PEDIG NEKED KELL AZ A PÓÓÓÓNÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!
2021. júl. 17. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát a szüleid ki TUDJÁK és a ki AKARJÁK között van némi különbség. Te meg gondolom nem tudod kifizetni, plusz nem a te ingatlanod, hogy eldöntsd. Meg tfh 2 év múlva papíron felnőtt vagy, elvárható, hogy onnantól magad fizesd. Vagy elmész egyetemre, mi lesz a pónival? Fizessék tovább vagy viszed a koliba vagy a panelba?
2021. júl. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!