Besárgult a fű. Mit tegyek?
locsold,akár sárga, akár zöld. Vásárolj egy zacskó Substralt, az előírás szerint adagold, és ezzel is locsold. Nem kell nagy faxni, a sárgára szórsz egy marék fűmagot, és az evolúció tenni fogja a dolgát. A fű az, ami biztosan menthető. Ha nincs más akkor vegyél vuxalt, az is kiváló lombtrágya. Sőt..
Ha ezt megteszed, egy hónap múlva gyönyörű, nyírható füved lesz.
Én is azt csinálnám, amit a #2 ajánl.
A domboldalak, rétek, kaszálók füvét sem öntözik (legfeljebb Szent Péter az égből). Kiszárad, esik rá, kizöldül.
Ha mégis kiveszett a fű - pár kilogramm fűmaggal pótolhatod.
Hidd el nekem, hogy ha kellően öntözöd (de nem kell túlöntözni), akkor pár nap múlva kizöldül, hacsak nem haltak el a gyökerei.
Szakembere vagyok mindenféle öntözésnek (és minden vízzel kapcsolatos dolognak), mert ezt tanultam külföldi egyetemen.
Öntözésnek nézz utána, egyre több helyen tilos vagy nem ajánlott a gyepet locsolni jelenleg, vízhiány van.
De egyébként a víz oldaná meg, mi nagyon várjuk már hogy végre essen egy kis eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!