Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kinek van otthon konyhakertje?

Kinek van otthon konyhakertje?

Figyelt kérdés
Szimplán kíváncsi vagyok hogy a válaszolók közül, hány embernek van saját konyhakertje. Mivel manapság már egyre kevesebben csinálnak konyhakertet, még akkor sem ha amúgy lenne rá lehetőségük.
2021. jún. 26. 09:04
A kérdező szavazást indított:
Nincs konyhakertem.
Van egy kis konyhakertem.
Nem akármilyen konyhakertem van!
13 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Magaságyásunk van,ez megfelel egy kisebbb konyhakertnek.
2021. jún. 26. 09:25
 2/4 mindentudó99 ***** válasza:
Van de inkább a szüleim veteménye. Nem elég nekik a 300 négyszög öl. Még nálam is termelnek. Nekem munka mellett bőven elég a sok gyümölcsfa meg szőlő. Nem kivánom már a kapálást.
2021. jún. 26. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Elso 1-2 evben lelkesen kerteszkedtunk ... aztan lecsokkentettuk a konyhakertet es kivagtunk par gyumolcsfat ... ma mar csak a kert vegeben van egy kis vetemenyes - mindenhol inkabb csak gyep.

Keritesre meg futtatunk babot es kigyotokot, de a kert inkabb fuves.

2021. jún. 26. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Én meg úgy látom, hogy inkább egyre inkább jön divatba az utóbbi években. Persze, a többségnél csak egy kis, párszáz m2-es darab föld.

Én szinte mindent megtermelek, amit megeszek, gyümölcsből és zöldségből. Nagyon ritka, hogy pénzt kelljen valamire kiadni. A felesleget apám eladja a piacon, mint őstermelő.

2021. jún. 29. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!