Meddig bírhatja egy ilyen fűkasza?
Figyelt kérdés
Fieldmann FZS 4004-B
2000nm-t kaszálnék vele. Vagy mit ajánlanátok helyette?
2021. jún. 13. 09:20
1/4 anonim válasza:
Ilyen olcsó kaszát én nem vennék. De van olyan ismerősöm, akinek bejött. Én nem vagyok nagy technikai zseni, inkább többet áldozok a minőségre, minthogy buheráljam a gépet. Nekem McCullogh van, az se top márka, de működik rendesen, visz mindent.
2/4 anonim válasza:
Szerintem átlagban 3 évet bírna. Vagyis, lehet, hogy nem mindegyik példány bírja eddig, de ha az egyik 1 év után kinyiffan, a másik csak 5 év után.
Ebben az árkategóriában talán a Daewoo DBC520 jobb valamivel, erősebb is, tehát kevesebb ideig kell működnie.
Egy kategóriával jobb a Fuxtec 58 E-s gépe. Az enyém már 10 éves elmúlt. Igaz, kellett már költeni rá vagy 8-10 E-t, mert csak a motor szuper, a többi része tipikus kínai szar. 70 E körül még jobbak is vannak nekik.
3/4 anonim válasza:
Ha betartod azt, hogy jó minőségű olajat használsz és legfőképp azt, hogy ezeket a gépeket fél tankonként 15 percet pihentetni kell, szöghajtást néha zsírozni, akkor akár több évig is kiszolgál. 2000m2, az nem kicsi, nem a 40 ezres kategóriában kellene gondolkodni, inkább, ahogy előttem ajánlották a 70 ezres kategóriában. Drágább Fuxtec azért már nem a tipikus kínai gagyi a többi részét tekintve sem, a rezgéscsillapítása kiváló, a szár vastagabb, a felépítése masszív.
4/4 anonim válasza:
10-ből 1 ilyen kasza sokáig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!