Csiperkegomba termődoboz, mit rontottam el?
Csiperkének néz ki.
Mivel nem tudjuk, hogy mit csináltál a dobozzal, ezért nem tudjuk megmondani, mit rontottál el.
A neten nézd meg, hogy hogyan kellett volna, és akkor el tudod dönteni, hogy mit csináltál másként. Mi nem tudjuk eldönteni, mert nem tudjuk, hogy csináltad.
Mondjuk ez jogos. :D
Lent volt a pincében, nagyjából úgy csináltam ahogy a hozzá mellékelt papíron volt, rászórtam a tetejére a tőzeget, a nagyobb darabokat szétmorzsoltam, kevés vízzel belocsoltam, majd összehajtottam a fóliát sátor formára.
Vártam hogy megjelenjenek a borsó nagyságú kis gombák, mert akkor kellett volna szétnyitni a fóliát.
E helyett egy darab gomba kezdett el nőni, de az mint az őrült. Pár nap alatt ekkora lett.
Bár ebből az egyből is kijött egy kisebb adag pörkölt :D
A hőmérséklet jó volt?
Akár még az is elképzelhető, hogy a dobozt anno rosszul tárolták, és a gombacsíra egy része elpusztult.
Akár még az is lehet, végül is a Tescoba vettem :D
Bár én még bízok abban, hogy azzal hogy most kiszedtem ezt a nagyot, ettől talán elkezd hajtani a többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!