Kezdőoldal » Otthon » Kert » Csemegekukoricát érdemes...

Csemegekukoricát érdemes ritkítani, vagy inkább örülni kell, hogy minden szem kikelt?

Figyelt kérdés

10 centire vannak egymástól, és ebből van két sorom.

Fognak teremni, ha ilyen közel vannak?

Szép napfényes hely amúgy.

2021. jún. 10. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok. Gyerekekkel vetettem, úgyhogy jutott bőven :) az enyémek kb 20-25 cm magasak, tegnap én is ültettem át, de nem egyszerű, nem tudom sikerült e. Addig rakd át amig kicsik. Arra gondoltam hogy vetek még máshová, nyár végéig beérnek, legalább lesz utánpótlás.

Locsolom minden este. Reménykedek hogy legalább egy nagy cső lesz mindegyiken :)

Neked is sok sikert! 😄

2021. jún. 11. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a május utáni vetéssel soha nem lett szerencsém. Bejött a hőség, és akkor már nem nőttek sehová, csak megnőttek 1 m-esre, és már virágoztak is, a kis csöveken alig lett pár szem.

Mondjuk, ha idén nem lesz forró a nyár, akár még sikerülhet is.

Idén meg akarom próbálni augusztus közepi vetéssel, hátha még a fagyok előtt terem. Nagybani termelő cég szokta felénk ősszel.

2021. jún. 11. 18:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Aha... Lehet benne valami, hogy később nem érdemes vetni. Végülis tényleg, céklát és répát is szoktak ajánlani utóvetésre, és tényleg azok is rosszabbul kelnek és fejlődnek hőségben.
2021. jún. 12. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!