Az embereket miért zavarja ha valakinél nincs lenyírva a fű? Mi a ronda benne? Vagy mitől káros ?
Én is arra tudok gondolni mint az #1-es, az elhanyagolt parlagfüves gazdzsungel pl. engem is nagyon zavar allergiásként. Pláne ha terjed át hozzám a gaz.
Azon kívül nem tudom, nekem jobban tetszik egy picit hosszabb virágos gyep, mint a 2 centisre nyírt golfpálya-pázsit.
"Állandóan gyomírtózni kellett"
gondolom gialka, nem értem miért mérgezi az ember a saját környezetét...
Az baj, ha nem érted. Meg az is baj, ha elhiszed az ebből élő riogatóknak, hogy a glifozát az veszélyesebb dolog, mint a dezodor, a légfrissítő, a szappan, a mosószer.
Az elhanyagolt, gazos udvar meg azért zavarja az embereket a szomszédságban, mert egy idő óta már feltalálták a civilizációt. Ezért az embereknek (a normálisabbaknak) az normális környezet az igényük.
Ne legyen dzsumbuj a szomszédjukban, ne legyen szemétlerakat, a szomszéd kertben a gyümölcsfa ne roskadozzon a levéltetvektől, a szomszéd ház ne akarjon összedőlni, tehát ne omladozzon a vakolat, a cserepeket pótolja a tulajdonos, ne szrjanak a kapu elé (a szomszéd se meg a kutyája se), meg akikkel találkozunk, azok ne irtózzanak a mosdástól, a hajmosástól, stb.
Ha ezeket te nem érted, az baj. Komoly baj. Neked talán nem annyira, de a környezetednek igen.
Hidd el, nem ezen múlik. Mi a párommal napi 10-12 órákat simán távol vagyunk otthonról mert mindketten dolgozunk, a szomszédunk pedig egy (jó egészségügyi állapotban levő) nyugdíjas bácsi és a nála jóval fiatalabb párja... mi kaszálunk és gazolunk az ő kertjükben szabadidőnkben meló után, mert őket nem érdekli, minket meg igen - marha zavaró volt hogy ömlik át a gaz tőlük a mi kertünkbe.
Aki akarja, megoldja... aki tojik rá, annak lehet akármennyi ideje. :)
#9-es, zöld árnyékolószövet a kerítésre, majd fűzfavessző szövet, tartós, esztétikus és a náddal ellentétben sokáig megőrzi az esztétikumát.
1. nem látod mi van a vénembernél,
2. nem nő át a gaz!
Relatíve drága beruházás, de az sem olcsó, hogy átjársz önköltségen levágni nála a gazt és az idő, amit másra fordíthatnál... Én csak a gyümölcs miatt vágom le a szomszédnál, azért megéri, csak onnan van 10-20L szilva egy évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!