Milyen betegsége lehet az epernek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mi baja lehet az epernek? Az a helyzet, hogy az epernek a levelei megnőttek, de nem nyílnak ki, úgy ahogy kellene és elszáradnak azok. Képet sajnos nem tudok mutatni mert nagypapám kért meg, hogy keressem meg milyen betegség lehet. Azért is írok ide mert semmit nem találtam erről.
Köszi a válaszokat előre
2021. jún. 1. 17:34
1/5 anonim válasza:
Hát bakker! Bocsi, de nem vagyok kertészmérnök, de ha még egy képet sem tudsz mutatni, hogy segítsünk mégis?! Ennyire ne legyél már sötét, masnak is száradt már el az eper levele a kertben, ultess masikat vagy vegyél a piacról. Permetezd le, hátha a többinek nem kész baja!
2/5 anonim válasza:
Hát igen, fénykép nélkül nem lehet sokat mondani.
Szerintem nem betegség. De kép nélkül, ugye...
Talán valami tápanyaghiány, vagy a talaj pH-értéke lett eltolva (akár azzal, hogy meszes talajvízzel lett öntözve), vagy bármi. Még akár betegség is lehet, de látni kellene.
3/5 anonim válasza:
Nekem a szamócaeszelény jutott eszembe a leírásodról. Fiatalabb ültetvényben a virágok mellett a leveleket is károsítja. A szárába rakja a tojást, a virág/levél meg elszárad.
4/5 anonim válasza:
Az azért nem jó válasz, mert az elszáradásig semmi baja nincs a levélnek, a kérdezőnél meg már addig se néz ki jól.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!