Kezdőoldal » Otthon » Kert » Át lehet még ültetni?

Át lehet még ültetni?

Figyelt kérdés

A szomszéd telken csak a gaz nő egy ideje, pedig míg élt a néni tele volt a kert gyümölccsel.Most megvette valaki aki állatot akar ott tartani, és azt mondta, ha akarom ültessem át amit gondolok.

Rengeteg bokor egres, ribizli, málna stb.

Ha esetleg ki tudnám venni jó mélyen nagy gyökérzettel, akkor meg tudnám menteni őket, vagy már késő?

2021. máj. 31. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megèr. Ha úgy is pusztulàsra ítèlnèk nincs mit veszteni vele. Egyébként szerintem megmarad. Ültettem már késő tavasszal
2021. máj. 31. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
locsolni kell és megmarad, még ha ebben az évben nem is sokat fejlődik
2021. máj. 31. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor van rá remény:)
2021. máj. 31. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Megmaradnak. Ami fontos: nagyon erősen vágj vissza mindent. Minél nagyobb gyökér, minimális levél/ág. Jól beiszapolod ültetéskor (később nem öntözöd agyon), aztán a gyökerek majd nyomják az új hajtást.
2021. jún. 1. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!