Fóliafalú medence faláról hogyan távolítható el a szinte beleégett alga?
Figyelt kérdés
A vízvonal felett, ahol a levegő és a nap éri zöldes szürke "kosz" foltok vannak amiket se savval, se hypóval, se peremtisztítóval nem tudok eltávolítani. Csak azon a részen van ahol a nap éri. Olyan mintha szutykos lavórban mosakodnék. Nem vehetek minden szezonban egy új fóliabetétet (kb 300 kft). Valami tapasztalat kéne...2021. máj. 28. 16:32
1/3 anonim válasza:
magas nyomású mosóval próbálkoznék, hátha
2/3 anonim válasza:
Nekem egyedül az segített hogy leeresztettem a vizet, kiszáradt az alga, csak össze kellett söpörni a medence aljáról.
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam magasnyomásúval:semmi eredmény. Egyébként nem a víz alatt algás hanem felette a falon, de levakarhatatlan. Valami vegyszer kéne ami nem árt a műanyagnak, de kioldja az alga szerű beépülést.
2021. máj. 30. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!