Mi a különbség az emberi étkezésinek eladott búza és az állatokkal etetett búza között?
(Nincs növény kategória, jobbat meg nem találtam.)
A táposnál kapható búza és a bioboltokban kapható emberi fogyasztásra szánt búza között én nem látok túl sok különbséget azon kívül, hogy több a pelyva vagy micsoda benne, ami egyébként simán kiszedhető. Pecázáshoz szoktam venni búzát amit megfőzök, de mindig megkívánom.
Oké, de ha nem akarok kenyeret sütni, csak simán megfőzni és megenni?
Akkor miben különbözik a takarmánybúza az étkezésitől?
A sikér az a glutén, ha kevesebb van benne akkor "gluténmentesskedőknek" még jobb. És itt azt írja, hogy kifejezetten alacsony gluténű búza kell a süteményhez [link]
Ki mondta, hogy baja lesz...???
A kenyere lesz egy bodag, ha ócska minőségbúl dagasztja.
Vannak búzafajták amiket étkezési céllal vetnek es olyan fajták ami csak takarmánynak jó mert rossz minőségű a belőle készithető liszt.
Amit halcsalinak veszel, nyugodtan megeheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!