Mennyiért vágjak le egy kb 1000 négyzetméteres területet?
Mivel kell lenyírnod? Ollóval vagy fűnyíróval...?
Kb. mennyi idő alatt tudod megcsinálni...? Min. 1500 ft-os óradíjat tuti felszámolnék.
Egy kertrendezéssel foglalkozó cég árai:
Fűnyírás szolgáltatási árak, Budapesten belüli kiszállással együtt:
100 m2 8.000 forint
100-250 m2 13.000 forint
250-500 m2 18.000 forint
500-750 m2 24.000 forint
750- ….. m2 Egyéni
Vagyis haveri alapon is szerintem 20 ezret legalább elkérhetsz.
Tavaly búcsú előtt nagyon le kellett volna vágni a szüleim falusi háza előtti és melletti részt, de fájt a derekam, nem tudtam. Mire búcsúra nem maradhat így, egy rokon kerített két egyént, akik vállalnak fűkaszálást. Bő 200 m2-ről volt szó, 30-50 cm gazos fű, de kimondottan nehéz terep, mindkét oldalon van árok is, az egyik füves, a másik betonlapos, alig van rendesen vágható rész. Nekem erős géppel 1,5 óra szokott lenni, pihenőt levonva, ha gyep minőségűre csinálom.
Na, az egyik 10-ről indított, aztán engedett belőle, de csak akkor vállalta el 5-ért, amikor le akartam tenni a telefont. Beszéltem a másikkal is, ő azt mondta, hogy 5-ért nem vállalta volna el. Heves megye déli része.
Aztán végül amelyik megcsinálta, az úgy vágta, mintha a tehén legelte volna foltosra.
Egy kolléga vállalt fűkaszálást úgy 7-8 éve, akkor 10 ft/m2 áron dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!