Kerti szivattyúk ha áramot kapnak folyamatosan mennek, kikapcsolásig?
Elkezd szívni és megy addig amíg be van kapcsolva? Ha olyan slagot kötök rá, amin szabályozható a kifolyó víz mennyisége akkor leég a motor vagy valahol túlnyomás lesz? Ha magas nyomást is tud, akkor azt hozza is? Lehet túl erőset vettem?
Érdekelne minden ilyen info.
Igen, mennek kikapcsolásig ha kell, ha nem. A túlnyomás miatt ha aggódsz akkor vehetsz rá egy ilyesmit, kicsit drága, de hirtelen ezt találtam.
Nem teljesen értem ezt...
Elpumps JPP 1300f amit vettem. Ez azért már tudja nyomni a vizet. Autó mosáshoz, locsoláshoz (néhány magaságyás, füves terület, később egy sterimo) kellene. De ha nekem még a szomszéd kertjébe is átlő a víz nem jó. Ezek a nyomásszabályzók meg nagyon drágák... Ennyit nem áldozok egyelőre rá, épp eléggé jó ára volt a szivattyúnak is...
De ha nem teszek rá áramlásszabályzót, attól még megy tulajdonképpen, de a gép törekszik mindig a max. teljesítmény leadására? Gondolom víz elérhetőségétől függ hogy mekkora a kivét és annak nyomása.
Abból indultam ki amúgy, hogy a régi-régi szétrohadt Pedrollo szivattyú volt ilyen teljesítményű, gondoltam akkor ha az előző tulaj azzal elvolt, szabályzók meg egyéb kütyük nélkül, akkor egy hasonlót veszek én is.
Ha nagyon nem bírok vele, akkor majd kitalálok valamit.
Autót is vehetsz a Unix-ból alkatrészenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!